Lg Su Arıtma var mıdır? Su Arıtma Cihazı Alırken Dikkat Edilmelidir.

22-03-2024 15:01
Lg Su Arıtma var mıdır? Su Arıtma  Cihazı Alırken Dikkat Edilmelidir.
Bilindiği Üzere Dünyaca ünlü Markalar kendi bünyelerinde, Bir çok Ürünü üretmeseler de Üretmedikleri ürün için kaliteli parçalar üretmektedirler. Bunlara En Güzel Örnek LG firmasının Su Arıtma Cihazları için Üretmiş olduğu Membran Filtredir. Membran Filtre Bilindiği Üzere Reverse Osmosis System İle Çalışan Su Arıtma Cihazlarının Kalbi olarak nitelendirebileceğimiz. İşin Büyük kısmını Yüklenen Filitredir.

Burada Söylemek İstediğim Aslında piyasada LG Marka Herhangi bir su arıtma cihazı  piyasada bulunmamaktadır. Sizlere LG su arıtma cihazı olarak tanıtılan ve satılmaya çalışılan ürünlerle ilgili dikkatli olmanızı öneririz. Muhtemelen satılan ürün çin malı bir üründür. Üzerine LG yazılınca Lg marka olduğunu zannetmeyin. Biz spring Water Firması olarak bu duruma bir açıklık getirmek istiyoruz. Kendi Ürünlerimizde LG firmasının üretmiş olduğu Yüksek Kapasiteli ve İşini En iyi yapan LG Membran Kullanmaktayız.

LG membran Filtre kullanan Bir su arıtma cihazının Lg Membran Kullandığını anlayabilmeniz için, Cihazın Membran housinginin içerisinde bulunan Filtrenin Üzerinde bulunan ambleme bakmanız gerekiyor.

Spring Water Firması Olarak biz, Kendi Üretimimiz olan Ürünlerde Reverse Osmosis System Kullanmaktayız. Ve 11 Aşamalı 2021 model Yeni Nesil Su Arıtma Cihazımızın üretmiş olduğu suyun kalitesi PH8,5 Seviyesindedir. Bu da İnsan Sağlığına En yararlı su anlamına gelmektedir. Sürekli alkali Su tüketmek insan sağlığını olumsuz yönde etkilese de, Su Arıtma cihazımızın üretmiş olduğu Su, Zengin mineral içerdiğinden dolayı bu durum ortadan kalkmıştır. Saf alkali su için bu durum geçerlidir.

Spring Water Firması Olarak Piyasada bulunan bir çok kalitesiz ürüne karşı sizleri uyarmak istiyoruz. Sağlık Hepimizin en çok dikkat etmesi gerektiği konulardan biridir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.