İÇTİĞİMİZ SU NASIL OLMALI? ALKALİ SUYUN İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ NEDİR?

22-03-2024 14:59
İÇTİĞİMİZ SU NASIL OLMALI? ALKALİ SUYUN İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ NEDİR?

Şimdi su olduğunuzu düşünün ve kendinizi su gibi hissedin. Su gibi özel, su gibi güzel, su gibi berrak,  Suyun önemini ve değerini ne kadar güzel dile getirmiş mevlam. Hayatın özü olan su canlıların canı dünyanınsa kaynağıdır. Beynimizin yüzde 80 i kemiklerimizin yüzde 22 si toplamda vücudumuzun yüzde 75 sudur. Dünyanın yüzde 75’i su ile kaplıdır

İÇTİĞİMİZ SU NASIL OLMALI?

Organlarımızın sağlıklı bir şekilde görevlerini yerine getirebilmesi için yaşam içeceğimiz olan suyu yeterli miktarda tüketmemiz lazım.

PEKİ İÇTİĞİMİZ SU BİZE NE FAYDA SAĞLIYOR? HANGİ SUYU İÇMELİYİZ?

Dünya Sağlık Örgütünün raporlarına göre, günde 2,5 su alkali su içenler kanser dahil hastalıkların yüzde 80 önüne geçebileceğini belirtiyor.

ALKALİ SU NEDİR?

Oksijeni bol, negatif iyonu bol, vücut suyuna en yakın PH değeri 7.5 ve üstü olan doğal kaynak suyuna alkali su denir.  Kanımızın PH değeri 6.8 dir. Dolayısıyla ph değeri 6.8 üzerinde tükettiğimiz her şey kanımızın daha sağlıklı gelişmesini sağlar. İçme sularımızın çoğu yeraltı kaynaklarından çıkarıldıktan sonra arıtılarak bize ulaşır. Bu arıtma ve depolama sürecinde uygulanan ozonlama ve klorlama gibi tüm yöntemler temel mineralleri ve temel elementleri yok eder. Depolanan yerlerde ise suyun uzun süre bekletilmesi ve depolanma şekli suyu öldürür. Yani suyun değerlerini düşürür.

ALKALİ SU İÇİN DOĞAL DETOKS YAPIN

Mucizevi bir nemlendirme ile doğal bir detoks sağlar. Nemlendirme cildin kırışıklıklarını azalmasında ve daha genç bir görünüm kazanmasında önemli bir rol oynar.

ALKALİ SU İÇİN DİNÇ KALIN

Bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücuttaki enerjiyi arttırır. Yorgunluğu giderir ve halsizliği tamamen yok eder.

ALKALİ SU İÇİN FORMDA KALIN

Diyet ve beslenme uzmanları sağlıklı kilo vererek formda kalmak için düzenli olarak alkali su içmenizi öneriyor.

ALKALİ SU İÇİN VÜCUT DENGENİZİ KORUYUN

Vücut sağlığı için gerekli olan dengeli mineralleri vücuda sağlar. Düzenli kullanımında ter, idrar ve dışkı kokusunu tamamıyla yok eder.

ALKALİ SU İÇİN SAĞLIKLI BESLENİN

Alkali suyu içmek dışında yemeklerde de kullanabilirsiniz. Yemekle hem daha çabuk pişer hem de daha lezzetli ve besleyici olur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.